Genç Muhafızlar Hafızlık ve Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Genç Muhafızlar Hafızlık ve Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Okul içi elemelerini gerçekleştirdik. Hafızlıkta 7/G Sınıfından Zeynep Ada ARAS, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında ise 5/G Sınıfından Neva SEVİNÇ adlı öğrencilerimiz okulumuzu il genelinde yapılacak yarışmada temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

أجرينا التصفيات داخل المدرسة لمسابقة

شباب الحرس حافظ و مسابقة نداء الشباب لتلاوة القرآن

ستمثل مدرستنا في المسابقة التي ستقام في جميع أنحاء المقاطعة زينب عدا عراس من صف G/7 في المسابقة الحافظ و نوى سوينج من صف 5/G في مسابقة تلاوة القرآن

نهنئ طلابنا ونتمنى لهم دوام التوفيق والنجاح.

We held the in-school eliminations for the Young Guards Hafiz and Young Nida Quran Recitation Contest.  Our students named Zeynep Ada ARAS from 7/G in Hafiz and Neva SEVİNÇ from 5/G in Good Reading of the Holy Quran will represent our school in the competition to be held throughout the province.  We congratulate our students and wish them continued success.

23.11.2022 81

23-11-202223-11-202223-11-202223-11-202223-11-2022