Mustafa Yeşil İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kendisine, ülkesine, tüm insanlığa faydalı olan, özgür düşünen, gelişime açık, duyarlı, yaratıcı fikirli, kültürel öğelerine saygılı, zorluklar karşısında yılmayan, korkmayan ve kendisi kadar başkasını da düşünen nesiller geliştirmek.

Misyon: 1-Toplumun her kesimini kucaklayıp insanımıza hizmet sunan; 2-Toplumsal duyarlılığın ve sorumluluğun bilincine ulaşan; 3- Kültürel mirasa sahip çıkıp onu geliştiren; 4- İlgi ve yetenekleri doğrultusunda yetişen, problem çözebilen- yaşamın sorunlarıyla baş edebilen; 5-Ülkesini ve milletini seven, alçak gönüllü olan, özgür düşünebilen, üretken ve bilgi sahibi olan; 6-Çevresine duyarlı, özgüveni gelişmiş ve bilgi çağındaki gelişmeleri takip edebilen; bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar: 2017-2018 Yılı TEOG Türkiye Birincisi 2018-2019 Yılı LGS İlçe Birinciliği 2018-2019 Yılı LGS Türkiye İkinciliği

Saatler: Haftaiçi Her Gün : 08.40 - 16.40
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler: Badminton, Basketbol, Karate, Masa Tenisi, Voleybol, Futsal, Taekwondo
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Projeleri Robotik Kodlama
Proje Çalışmaları: Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi, Haftanın Temiz Sınıfı Projesi, Beslenme Dostu Projesi, Sözlük Özgürlüktür Projesi, Tübitak Projeleri, Pedalist Projesi, Okul Sağlığı Projesi

Telefon - 02125381928

WEB - https://mustafayesilihoo.meb.k12.tr

Adres - Barbaros Hayrettin Paşa Mh. 1072/2 Sk. No3 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1072/2 Sokak No: 3 Küçükköy - Gaziosmanpaşa / İSTANBUL (İtfaiye Karşısı, Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi, Küçükköy Kız Meslek Lisesi)

Adres - Barbaros Hayrettin Paşa Mh. 1072/2 Sk. No3 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Eminönü ve Beyazıt´tan Cebeci Otobüsleri ile, Gaziosmanpaşa Merkez ile Küçükköy´den Esentepe dolmuşları ile, Metro ile Sultançiftliği Tramvayı ile ulaşılabilinir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine yaklaşık 3 km mesafede