21 Mayıs 2023 Tarihli 5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı Salon Bilgileri

Sayın Veli Adaylarımız,

Okulumuzda 21 Mayıs 2023 Pazar günü saat 11.00'da gerçekleştirilecek olan 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı ile ilgili lütfen aşağıdaki bilgileri not ediniz.

1- Öğrencilerimiz Pazar günü en geç saat 10.00'da okulumuz bahçesinde hazır olmaları gerekmektedir.

2- Öğrencilerimiz saat 10.20'den itibaren bina içerisine alınmaya başlanacaktır.

3- Öğrencilerimiz sınava gelirken yanlarında kimlik belgesi, kalem, silgi ve su getirmeleri gerekmektedir. (*Kimlik Belgesi olmak zorunda)

4- Okul bahçesine öğrencilerimizin sınav esnasında dikkatlerinin dağılmaması amacıyla veliler alınmayacaktır.

5- Sınavda öğrencilerimizin yanlış cevapları doğru cevaplarını götürmeyecektir. (Bu durumu muhakkak çocuklarımıza bildirmenizi rica ediyoruz.)

6- Öğrencilerimiz bina içerisine alındıktan sonra okulumuz tarafından her katta görevlendirilen öğrencilerimiz tarafından salonlarına yönlendirilecektir.

7- Sınava geç kalan öğrencilerimiz sınava alınacaktır ancak ekstra sınav süresi verilmeyecektir.

8- Sınav bitiş saatimiz 12.30'dur.

9-Öğrencinizin hangi salonda sınava gireceği ile ilgili bilgiye aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz. (Salonlar alfabetik sıraya göre düzenlenmiştir.)

Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

20.05.2023 1416

ÖĞRENCİNİZİN SINAV SALON BİLGİLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.