21 Mayıs 2023 Tarihli 5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı Sonuçları

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI OKUYUNUZ. (ÖNEMLİ)

21 Mayıs 2023 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınavına girerek okulumuzda eğitim görmeye hak hazanan öğrencilerin listesine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okulumuzu kazanan öğrencilerimizin velileri ile PROGRAM tercihi yapmak üzere 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 11.00'da Konferans Salonumuzda toplantı gerçekleştirilecektir.

Sınavda başarılı olamayan öğrencilerimiz listeye dahil edilmemiş olup, ASİL KAYIT hakkından vazgeçen adayların olması durumunda PUAN üstünlüğüne bağlı olarak okulumuz tarafından velilerimiz ile iletişime geçilecektir.

Okulumuzu kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, Mustafa Yeşil Ailesine hoşgeldiniz diyoruz.

24.05.2023 3137

KAZANANLAR LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.