Mehmet Akif Ersoy Camiî Kız Kur'an Kursu Ziyareti

Hafızlık Proje Sınıfı öğrencilerimizle, iyi örnekleri yerinde görmek ve tecrübe paylaşımı amacıyla Sultangazi İlçemizdeki Mehmet Akif Ersoy Camiî Kız Kur'an Kursumuzu ziyaret ettik. Hocalarımıza ve Dernek Başkanı Mustafa Aytekin'e yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

قمنا بزيارة دورة القرآن الخاصة بالفتيات في مسجد محمد عاكف إرسوي في منطقة سلطان غازي مع طالبات فصل مشروع حافظ لمشاهدة أمثلة جيدة وتبادل الخبرات.  نود أن نشكر مدرسينا ورئيس الجمعية مصطفى أيتكين على اهتمامهم الوثيق.

We visited  Mehmet Akif Ersoy Mosque Girls' Qur'an Course in Sultangazi District with our Hafiz Project Class students to see good examples and share experience. We would like to thank our teachers and Association President Mustafa Aytekin for their close attention.

27.10.2022 130

27-10-202227-10-202227-10-202227-10-2022