İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Mustafa Yeşil İmam Hatip Ortaokulu

02125381928
Barbaros Hayrettin Paşa Mh. 1072/2 Sk. No3 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL
Vizyon
Kendisine, ülkesine, tüm insanlığa faydalı olan, özgür düşünen, gelişime açık, duyarlı, yaratıcı fikirli, kültürel öğelerine saygılı, zorluklar karşısında yılmayan, korkmayan ve kendisi kadar başkasını da düşünen nesiller geliştirmek.
Misyon
1-Toplumun her kesimini kucaklayıp insanımıza hizmet sunan; 2-Toplumsal duyarlılığın ve sorumluluğun bilincine ulaşan; 3- Kültürel mirasa sahip çıkıp onu geliştiren; 4- İlgi ve yetenekleri doğrultusunda yetişen, problem çözebilen- yaşamın sorunlarıyla baş edebilen; 5-Ülkesini ve milletini seven, alçak gönüllü olan, özgür düşünebilen, üretken ve bilgi sahibi olan; 6-Çevresine duyarlı, özgüveni gelişmiş ve bilgi çağındaki gelişmeleri takip edebilen; bir nesil yetiştirmektir.
Başarılar
2017-2018 Yılı TEOG Türkiye Birincisi 2018-2019 Yılı LGS İlçe Birinciliği 2018-2019 Yılı LGS Türkiye İkinciliği
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)
Haftaiçi Her Gün : 08.40 - 16.00
İngilizce, Arapça
Ulaşım
Okulumuza Eminönü ve Beyazıt´tan Cebeci Otobüsleri ile, Gaziosmanpaşa Merkez ile Küçükköy´den Esentepe dolmuşları ile, Metro ile Sultançiftliği Tramvayı ile ulaşılabilinir.
Mevcuttur
Yerleşim Yeri
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1072/2 Sokak No: 3 Küçükköy - Gaziosmanpaşa / İSTANBUL
İlçe merkezine yaklaşık 3 km mesafede
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz LGS Sınavı yapıldığından bu yana %70 oranında Merkezi Yerleştirme Başarısı göstermektedir. Geçtiğimiz yıllarda TEOG (şimdiki adı LGS) Türkiye Birinciliği ve İOKBS Türkiye Birinciliğimiz mevcuttur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%95
Badminton, Basketbol, Karate, Masa Tenisi, Voleybol, Futsal, Taekwondo
Tübitak Projeleri Robotik Kodlama Akıl ve Zeka Oyunları